</p> <h2>Kastor d.o.o. » Konsalting i menadžment poslovi » O nama</h2> <p>
Kastor d.o.o. je konsultanstka firma osnovana 1997 godine. Osnovna delatnost je pružanje konsultantskih usluga iz oblasti implementacije sistema menadžmenta, održavanja sistema menadžmenta, izrade informacionih sistema, izrada biznis plana i program edukacije.
Naša misija je da pružanjem profesionalne konsultantske usluge doprinesemo razvoju Vaše firme i zbog toga se rukovodimo sloganom Vaš uspeh je naš cilj!
Potrebe kupca, njegovo zadovoljstvo i lojalnost, predstavljaju za nas najvišu vrednost, temelj politike i kulture.
Iskustvo koje smo stekli do danas, nam govori, da je trajna posvećenost temeljnim principima I pravim vrednostima, u kojima se ogleda svrha postojanja organizacije, ono što joj održava celovitost i obezbedjuje opstanak.
U nameri da zadovoljimo potrebe klijenata na najbolji mogući način, svoj rad smo organizovali kroz saradnju sa većim brojem eksternih saradnika, sa iskustvom u različitim oblastima menadžmenta. Za svaki projekat konsultanti u saradnji sa klijentom izrađuju plan sprovođenja projekta. Plan sadrži vrstu, način i stepen angažovanja resursa (ljudi, sredstava, vremena i finansija).
Konsalting usluge koje nudimo, su profesionalna asistencija u identifikaciji, dijagnozi i rešavanju problema iz raznih oblasti poslovanja i upravljanja preduzećem.
Vaš uspeh je naš cilj!
Rezultat našeg rada se meri kroz poslovni uspeh naših klijenata.